Annie TV
Bienvenus
Connexion

Natalia - Me Too | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2019

Voir ou revoir la video Natalia - Me Too | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2019 en replay et en streaming si vous l'avez ratee lors de sa diffusion.
Natalia këndon këngën "Me Too" nga Meghan Trainor në Audicionet e Fshehura | Skuadra Arilena | The Voice Kids Albania 2019, Sezoni 3, Episodi 4

Vizitoni faqen zyrtare - http://thevoice.top-channel.tv
Për më shumë video regjistohuni në - https://www.youtube.com/c/thevoiceofalbania

THE VOICE KIDS ALBANIA - SOCIAL MEDIA
Facebook - https://www.facebook.com/thevoice.albania/
Twitter - https://twitter.com/VoiceAlbania
Instagram - https://www.instagram.com/voicealbania/
SnapChat - https://snapchat.com/add/thevoicealbania

ÇFARË ËSHTË "THE VOICE KIDS ALBANIA"
"The Voice" mban firmën e "Talpa International Productions" dhe promovon zërat më të mirë të muzikës së lehtë, që duan të lançohen në tregun muzikor. Ky kompeticion bazohet vetëm tek "zëri" i konkurrentit, gjë që e bën të dallojë nga formatet e tjera në botë.

Mots-clés : Natalia - Me Too | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2019 Replay, youtube, dailymotion, vimeo, rutube, openload, vimeo, ebtier, streaming, TF1, TFX, NRJ12, M6, W9, NT1, rediffusion, video, publicite, musique de publicite

Si vous jugez un contenu raciste ou incitant a la haine, ou si vous constatez un probleme de copyright, merci de le signaler en vous connectant

Video Ajoutées il y a : Natalia - Me Too | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2019 en replay

Merci ! Partagez avec vos amis !

URL

Vous avez aimé cette vidéo, merci de votre vote !

Vous devez etre enregistre.
URL

Dans la categorie Replay streaming
Commentaires désactivés.
RSS